Uteområdet

Belysning är lika viktigt både ute och inne.

Hemligheten bakom en vacker och funktionell trädgårdsbelysning är att använda sig av en kombination av lampor för att framhäva elementer och samtidigt se till att man får en god allmänbelysning.

Dekorera uteområdet med ljus, lyktor och dekorationer för att skapa den rätta stämningen.

FEM ENKLA TIPS FÖR UTEBELYSNING
 

 •  Skapa spänning och variation genom att blanda olika typer av ljuskällor. Välj armaturer med omsorg och blanda pollare, spotlights, ljusslingor och väggbelysning.
   
 •  Belys flera nivåer; det ger en ombonad känsla. Markbelysning längs gången, spotar upp mot trädkronan, varma lampor inuti prydnadsgräsen och en lykta vid entrén. 
   
 • Sätt ljus på det du vill framhäva! Ljussätt gärna ett träd, ett vackert gräs, en mur eller något annat fint i din trädgård med hjälp av markspotlights.
   
 • Kom ihåg belysning vid ingångspartiet. Det önskar dig välkommen och du hittar lättare fram till nyckelhålet.
   
 • Genom att använda en ljuskälla eller lampa med sensor kan du enkelt styra ljuset och strömförbrukningen.  

DEKORATIVA UTELAMPOR

 

Utelampor behöver nödvändigtvis inte monteras på vägg, tak eller i marken. Vi har mängder av läckra lampor till utomhusbruk som kan placeras vart du än önskar.

Dessa lampor tillför det lilla extra på terrassen eller framför ingången.

 

YANKTON LAMPA

Yankton är en supersnygg lampa för utomhusbruk. Lampan ser ut som en vacker lykta försedd med ett handtag. Den kan fördelaktigt placeras på trappan till din entré eller stiligt pryda och lysa upp ditt trädäck. Lampan gör sig lika snygg som bordslampa som den gör som golvlampa.

Läs mer

MAISON GOLVLAMPA

Maison golvlampa är anpassad för utomhusbruk. Den klarar ur och skur, kan dock få en vacker patina efter långvarigt utomhusbruk. Lampan är tillverkad av sandsvart metall. Botten består av en tyngd vilket gör att lampan står stadigt och blir motståndskraftig mot vind och väder.

Läs mer

KETTLE 

Med Kettle är möjligheterna oändliga eftersom du med de utbytbara tillbehören själv väljer vilken typ av lampa du vill ha. Lägg till ett spjut eller ett trefotsstativ som omvandlar den till en bords-, golvlampa eller till en lampa på spjut. Kettle är inte bara dekorativ utan ger också bra belysning, och samtidigt kan ljusstyrkan justeras i tre nivåer efter behov. 

Perfekt till uteplatsen!

Se mer

DEKORativa produkter TILl UTEPLatSEN

Utelampor önskar dig välkommen in

En vägglampa eller en taklampa  placerad vid sidan av ingången eller verandadörren önskar dig välkommen in på ett tryggt och hemtrevligt sätt. Välj gärna en ljuskälla med sensor – antingen med dag/natt sensor eller rörlighetssensor.

Vägglampor är också ett snyggt sätt att lysa upp terrassen och uteplatsen på. De hjälper till att lysa upp mörka områden och skapar stämning.

Vi har ett brett utbud med snygga designs och ljuseffekter.

utvalda vägglampor

utvalda taklampor

KOM IHÅG INGÅNGSPARTIET
 

De allra flesta sätter enbart upp lampor på husväggen, men tycker du inte att uppfarten också förtjänar lite ljus?

Stolpar och pollare är fint att använda sig av när man önskar att lysa upp trädgård eller gångväg. Detta ger en fin punktbelysning som hjälper till att framhäva färger och detaljer, och inte minst önska oss välkomna! 

Hemligheten bakom en snygg utomhusbelysning är att använda sig av en kombination av lampor för att framhäva elementer och samtidigt få en bra allmänbelysning.

 

GRENUTTAG Och SKarvsladd

Behöver du flera uttag utomhus? Då kommer dessa kuber från Trio Lighting passa perfekt!

STECKDOSEN

Kub med 2 uttag och tidur för utomhusbruk (IP44). 5 meter skarvsladd. Luckan kan stängas så att den ser ut som en sten.

LÄS MER

STECKDOSEN

Kub med 4 uttag och tidur för utomhusbruk (IP44). 5 meter skarvsladd. Luckan kan stängas så att den ser ut som en sten.

LÄS MER

STECKDOSEN

Kub med 4 uttag och tidur för utomhusbruk (IP44). 5 meter skarvsladd.
Uttag på varje sida!

LÄS MER

TRÄDGÅRDSBELYSNING

Ett annat tips till belysning av trädgård och terrass är vårt belysningssystem som heter Plug & Play. Utan verktyg eller hantverkare har du en fullt upplyst trädgård på mindre än 30 minuter. Allt du behöver är en strömkälla.

Du kommer att kunna belysa upp allt från buskar, träd, fasader, uppfarter och terrasser. Systemet är mycket flexibelt med en rad olika kablar, skarvar, transformatorer, sensorer och mycket mer.

Philips Hue Outdoor

Med Philips Hue Outdoor belysning finns det inga gränser för den magi du kan skapa. Lek dig fram med hela 16 miljoner färger och alla nyanser av vitt ljus för att skapa den effekt du vill ha. Framhäv olika objekt, träd, eller stigar för att göra din uteplats unik!

Du kan enkelt styra utebelysningen via app på din smartenhet eller genom att använda dig av trådlösa Hue strömbrytare. 

Läs mer

FÖRDELAR MED HUE OUTDOOR

 

 • Utebelysningen styrs enkelt via app eller trådlösa Hue strömbrytare
   
 • Du kan koppla upp till 50 Hue enheter på en Hue Bridge
   
 • Stort urval av utelampor och styrningsenheter
   
 • Du kan välja mellan 16 miljoner färger och justera ljusstyrkan efter eget önskemål
   
 • Du kan koppla till rörelsesensor
   
 • Förhandsinställda belysningsval: din utomhusbelysning önskar dig välkommen hem!

PHILIPS HUE WHITE

Ljuset i produktserien White är inställt på ett behagligt mjukt varmvitt ljus och erbjuder omedelbar trådlös ljusreglering.

PHILIPS HUE WHITE AMBIANCE

Produktserien White ambiance erbjuder 50 000 nyanser av varmt till kallvitt ljus med en knapptryckning.

PHILIPS HUE COLOR

White and color ambiance erbjuder miljontals ljusfärger. Skapa den rätta stämningen för alla tillfällen med färgade smarta lampor.

TURACO SERIEN

Med Philips Hue Turaco Outdoor kan du skapa perfekt belysning för din trädgård, terrass eller uteplats. Du kan enkelt styra belysningen med din mobil eller surfplatta. Philips Hue-appen hjälper dig att kontrollera belysningen. Genom att ansluta din Philips Hue Turaco till din befintliga Hue-brygga får du funktioner som borta-från-hemmet-kontroll, geofencing och schemaläggning.

 

SE MER

SE hela vårt sortiment inom utomhusbelysning 

KLICKA HÄR