Nyheter

Mushroom bordslampa

Mushroom är en modern och snygg bordslampa i skandinavisk design med lampfot i trä och svart skärm. Denna tidslösa lampa lyfter inredningen och ger ett hemtrevligt ljus. Passar i hallen eller vardagsrummet som en dekorativ detalj.

Läs mer

Vernon golvlampa 

En dekorativ golvlampa med fyra vackra sotade glas. 

Lampan är i matt mässing och har fotdimmer så att du enkelt kan justera ljusstyrkan efter behov.
Placera den vid soffan eller i ett mörkt hörn och skapa en magisk stämning i rummet.

Läs mer

Middletown LED plafond

Middletown är en unik och spännande takplafond med integrerad och dimbar LED-ljuskälla. Denna lampa ger bra med ljus samtidigt som den dekorerar taket och rummet. Passar utmärkt i hallen, vardagsrummet eller i sovrummet.

Läs mer

 

Rowan taklampa 

Vacker taklampa i svart rotting som ger en vacker ljuseffekt i rummet, passar lika bra över middagsbordet som i sovrummet.

Läs mer

Ruby Pendel 

Ruby är en tidlös pendel i mattsvart metall och rökfärgat glas som ger en fantastiskt vacker ljuseffekt.

Läs mer

Flera nyheter

Inredningsnyheter 

Vi har även fått in en rad nya inredninsprodukter. Dekorera ditt hem med vackra detaljer, vaser, ljusstakar och lyktor.

Lucide

Nytt varumärke!

Lucide är ett belgiskt familjeföretag med dekorativ och funktionell belysning med både inomhus och utomhusbelsyning till konkurranskraftiga priser. Här hittar du allt från söta lampor till barnrummet till lite tuffare lampor med stilren design. 

Schimpans vägglampa 

Den lekfulla schimpansen är tillverkad i high-end plast och drar verkligen till sig uppmärksamheten. Den dinglar från väggen som en äkta akrobat med ljuskällan i ena handen och brytaren i andra. Dimbar och har en höjd på 48,5cm.

Läs mer

Cintra bordslampa

Cintra är en vacker bordslampa tillverkad av akryl av hög kvalitet och integrerad LED. Lampan ger ett fantastisk ljusspel i varmvitt ljus. Ljuset kan dimras genom stegdimmern på lampan. Lys upp terrassen, sovrummet eller barnrummet med denna unika och vackra lampan.

Läs mer

Flera nyheter från Lucide

Spot Light 

Nytt varumärke!

Spot Light har fokus på hög kvalitet och energisparande. Armaturerna är toppmoderna och i huvudsak designat i trä. Spot Lights 24V LED-moduler är präglat av högsta kvalitet och har 5-års garanti. 

Utvalda favoriter från Spot Light

Nyheter fra Nova Life

Nya Tillskott i Kelly familjen

Vi har fått in en ny färgkombination - mässing med opalglas. 

Denna lampserien är otroligt tuff,
har vackert färgade glas och ger en vacker ljuseffekt.
 

Serien består av bordslampa, vägglampa, golvlampa och flera olika taklampor.

Se mer

Flera produkter från Kelly Serien

Skeikampen taklampa

Skeikampen är en vacker taklampa med vit textilskärm. Lampan ger ett behagligt ljus och passar bra på sovrummet eller över ett middagsbord.

Läs mer

 

 

 

Illusion Cube taklampa 

Illusion Cube är en tuff lampa i svart. Lampan blir extra snygg med en dekorativ ljuskälla, här får du en lampa som dekorerar rummet samtidigt som den lyser upp rummet.

Läs mer

Orbit taklampa

Orbit är en modern och stilren taklampa med integrerad LED som ger en vacker ljuseffekt. Det medföljer en fjärrkontroll till lampan så att man enkelt kan justera ljuset efter behov. 

Läs mer

Skeikampen 

Skeikampen är en tuff golvlampa i svart metall och en svart textilskärm. Ger ett behagligt ljus både uppåt och nedåt, perfekt vid soffhörnet.

Läs mer

Flera nyheter från Nova Life

Course LED golvlampa 

Course är en modern golvlampa med integrerad LED-ljuskälla. Den senast valda ljusinställningen sparas och används när lampan slås på igen med hjälp av minnesfunktionen. Lampan kan dimras steglöst med hjälp av en integrerad sensordimmer.

Se mer

 

Flera nyheter från Trio

Nyheter från Halo Design

Vi har fått in en rad spännande och vackra lampor från det danska märket Halo Design, som har fokus på bra kvalitet, funktionalitet och skandinavisk design. 

 

Bubbles

En av nyheterna är serien Bubbles. Den till synes enkla formen på Bubbles-lamporna är faktiskt en studie i geometri där proportionerna är balanserade mellan de tre sfärerna som utgör lampan. En solklar favorit!

Bubbles serien

Atom vertikal ljuskrona

 Den funktionella designserien ATOM från Halo Design, som erbjuder imponerande detaljer i form av flexibla armar, och inte minst en modern design, i en ny spännande färg – nämligen Oxid-Amber.

Läs mer

Köpenhamn ljuskrona 

Köpenhamn är en serie lampor som kombinerar traditionella, estetiska element med modern funktionalitet. Köpenhamn kommer med munblåst opalglas kombinerat med metalldelar i mässing eller svart metall.

Läs mer

Flera nyheter från Halo Design

Nyheter från Markslöjd

Markslöjd har ett brett utbud av dekorativa, stilrena och exklusiva lampor till bra priser.

Lavello ljuskrona

En av nyheterna från Markslöjd är den vackra lampan Lavello. Med sina nedåtböjda metallarmar och nio ljuskällor får du en praktfull taklampa som tar för sig. Blir utmärkt i både vardagsrum och kök.

Läs mer

Trinity vägglampa 

Alla goda ting är tre. Trinity är en utmanande vägglampa i borstad mässing och har tre rökfärgade glas. Blir ett trevligt tillskott i hallen eller sovrummet. 

Läs mer

Cygnus plafond

Väldesignad plafond i sann skandinavisk anda, med fem svarta metallarmar. Cygnus är plafonden som sticker ut lite extra. Storleken mäter 72cm i diameter och gör att den även blir välplacerad en hall. 

Läs mer

Nyheter från Dftp Nordlux

Maple taklampa

Maple är skapad av den danska designern Charlotte Høncke och dess organiska former påminner om stora blomblad som utan ansträngning omfamnar ett trivsamt, suggestivt ljus. Maple är perfekt ovanför matbordet eller i ett mörkt hörn som behöver livas upp med en luftig design som inte känns tung eller dominerande i rummet.

Läs mer

Lilly 

Lilly är en mycket dekorativ serie som kombinerar enkelhet och elegans på allra finaste sätt. Ett stilrent samspel mellan den tunga marmorfoten och den upplysta, opalvita glaskupolen skapar ett modernt designuttryck med art déco-referenser. 

Läs mer

Freya 

Freya är en serie med organiskt formade lampor i nordisk samtida design. Den nästan överdimensionerade toppskärmen omfamnar den nedre skärmen och kompletterar den eleganta siluetten – samtidigt som den täcker ljuskällan för att ge ett behagligt ljus. 

Läs mer

Flera nyheter från Nova Life

Wolf taklampa

Wolf är en vacker lampa med elastisk vit tygskärm. Ger ett mycket behagligt ljus och passar perfekt på sovrummet.

Läs mer

Track Spotskena

Track Spot är en stilren spotskena där spotlightsen kan vinklas och flyttas efter eget önskemål, här får du flexibel belysning. Vi rekommenderar att använda sig av dimmer för att kunna justera ljuset efter behov. Kommer också i vit. 

Läs mer

Taurus Plafond

Taurus är en stilren plafond med integrerad LED-ljuskälla. Med denna lampa kommer du få ett bra och jämnt ljus i rummet, det medföljer en fjärrkontroll så du kan justera ljusstyrkan och färgtemperaturen på ljuset efter eget önskemål.

Läs mer

Flera plafonder och spotskenor

SE FLERA LAMPOR 

Tryck här