Nyheter

Course LED golvlampa 

Course är en modern golvlampa med integrerad LED-ljuskälla. Den senast valda ljusinställningen sparas och används när lampan slås på igen med hjälp av minnesfunktionen. Lampan kan dimras steglöst med hjälp av en integrerad sensordimmer.

Se mer

 

Flera nyheter från Trio

Lind taklampa 

Läcker nyhet från Nova Life! En dekorativ taklampa i rattan som ger en vacker ljuseffekt, lika fin på sovrummet som över middagsbordet. Kommer också i naturfärgad rattan. 

Läs mer

Joakim taklampa 

Joakim kommer i en elegant design och med hjälp av sina tre lager skärmar skapar denna lampa ett behagligt och vackert ljus.

Läs mer

Vernon taklampa 

Vår bästsäljare Vernon kommer nu i en ny vacker kombination av rökfärgade glaskupor och stomme i mässing. Kommer i flera färger och varianter. 

Läs mer 

Flera nyheter från Nova Life

Nyheter från Halo Design

Vi har fått in en rad spännande och vackra lampor från det danska märket Halo Design, som har fokus på bra kvalitet, funktionalitet och skandinavisk design. 

 

Bubbles

En av nyheterna är serien Bubbles. Den till synes enkla formen på Bubbles-lamporna är faktiskt en studie i geometri där proportionerna är balanserade mellan de tre sfärerna som utgör lampan. En solklar favorit!

Bubbles serien

Atom vertikal ljuskrona

 Den funktionella designserien ATOM från Halo Design, som erbjuder imponerande detaljer i form av flexibla armar, och inte minst en modern design, i en ny spännande färg – nämligen Oxid-Amber.

Läs mer

Köpenhamn ljuskrona 

Köpenhamn är en serie lampor som kombinerar traditionella, estetiska element med modern funktionalitet. Köpenhamn kommer med munblåst opalglas kombinerat med metalldelar i mässing eller svart metall.

Läs mer

Flera nyheter från Halo Design

Nyheter från Markslöjd

Markslöjd har ett brett utbud av dekorativa, stilrena och exklusiva lampor till bra priser.

Lavello ljuskrona

En av nyheterna från Markslöjd är den vackra lampan Lavello. Med sina nedåtböjda metallarmar och nio ljuskällor får du en praktfull taklampa som tar för sig. Blir utmärkt i både vardagsrum och kök.

Läs mer

Trinity vägglampa 

Alla goda ting är tre. Trinity är en utmanande vägglampa i borstad mässing och har tre rökfärgade glas. Blir ett trevligt tillskott i hallen eller sovrummet. 

Läs mer

Cygnus plafond

Väldesignad plafond i sann skandinavisk anda, med fem svarta metallarmar. Cygnus är plafonden som sticker ut lite extra. Storleken mäter 72cm i diameter och gör att den även blir välplacerad en hall. 

Läs mer

Nyheter från Dftp Nordlux

Maple taklampa

Maple är skapad av den danska designern Charlotte Høncke och dess organiska former påminner om stora blomblad som utan ansträngning omfamnar ett trivsamt, suggestivt ljus. Maple är perfekt ovanför matbordet eller i ett mörkt hörn som behöver livas upp med en luftig design som inte känns tung eller dominerande i rummet.

Läs mer

Ball Rondell taklampa 

Med sin mattsvarta bas och rökfärgade glas är Ball en stilsäker vinnare som verkligen lyfter varje rum. Kommer också med opala glas. 

 

Fler lampor från populära Ball serien

Marmaros bordslampa

Marmaros är en säker vinnare med sin stilrena marmorfot. Använd gärna en dekorativ ljuskälla för en vacker ljuseffekt.

Läs mer

Nordic taklampa

Nordic är en stilren taklampa i mattsvart färg där. Otroligt tuff lampa som passar utmärkt över middagsbordet.

Läs mer

Roberto Pendel

Roberto är en stilig och modern lampa med ett skandinavist uttryck som passar i alla hem. Med kombinationen av svart och mässing framstår denna pendel som elegant och exklusiv.

Läs mer

Twin taklampa 

Twin taklampa har en stilren design med sin mattsvarta färg och textilsladdar. Med dekorativa ljuskällor är möjligheterna många!

Läs mer

Flera nyheter från Nova Life

Wolf taklampa

Wolf är en vacker lampa med elastisk vit tygskärm. Ger ett mycket behagligt ljus och passar perfekt på sovrummet.

Läs mer

Track Spotskena

Track Spot är en stilren spotskena där spotlightsen kan vinklas och flyttas efter eget önskemåll, här får du flexibel belysning. Vi rekommenderar att använda sig av dimmer för att kunna justera ljuset efter behov. Kommer också i vit. 

Läs mer

Taurus Plafond

Taurus är en stilren plafond med integrerad LED-ljuskälla. Med denna lampa kommer du få ett bra och jämnt ljus i rummet, det medföljer en fjärrkontroll så du kan justera ljusstyrkan och färgtemperaturen på ljuset efter eget önskemål.

Läs mer

Flera plafonder och spotskenor

Mycena bordslampa

Mycena har en modern skandinavisk design som utstrålar elegans och blir en unik inredningsdetalj i ditt hem.

 Läs mer

 

Flera nyheter

Inredning till hemmet

Dekorera hemmet med dessa snygga nyheter! Vi har fått in vackra vaser, lyktor, blockljus och konstgjorda växter och blommor. Dessa vackra inredningsdetaljer skapar en personlig stil och en härlig atmosfär. 

 

Trendiga inredningsnyheter

Dansk design

Vi har fått in två nya varumärken som har ett stort urval av läckra och stilfulla produkter. Nordlux har attraktiva och prisvärda armaturer och varumärket Design For The People har prisbelönta danska designprodukter.

 

Läs mer om Nordlux

 

Ny serie från Nova Life

 

Bowl serien kommer som taklampor, bordslampor, vägglampor och golvlampor. Lamporna består av mattsvart metall och vackert glas i olika färger. Du kan välja mellan rökfärgat, gyllene och klarglas. 

Få enhetlig stil genom att kombinera dessa vackra lampor!

 

Bowl serien

nyheter från By Rydens

Heroes taklampa

Heroes är en underbar lampa som ger ditt hem en kraftfull känsla och är en riktig storsäljare. Taklampan består av flera armar som håller totalt 24 ljuskällor med sockel E27, vilka behöver köpas separat.

Läs mer

Colby XL bordslampa

 Lampan har en enkel metallfotscylinder och en ståtlig platta likt en aura upptill. Plattan har dessutom en vacker mönsterbild som ger lampan det lilla extra.


Läs mer

Hayden taklampa

Hayden taklampa är en exemplarisk handgjord lampa där varje exemplar är unik. Den luftiga designen gör att lampan passar i både stora och små utrymmen då den släpper igenom ljus och inte skymmer sin omgivning.


Läs mer

 

Puls takspot

En modern spotlight med tre riktbara spottar med guldfärgad metall och svart bas. Passar fint i hall, kök och vardagsrum. Takspoten ger ett lyxigt utförande med lampor du kan justera dit du vill för att skapa ett specifikt ljussken mot olika föremål..


Läs mer

SE FLERA LAMPOR 

Tryck här