Frakt och retur

 

Vi samarbetar med Bring och erbjuder följande leveransalternativ:

FRI FRAKT OM DU HANDLAR ÖVER 500,-

Lägg  en beställning på minst 500kr och få fri frakt till närmsta postkontor.

 

 

PAKET - TILL NÄRMSTA POSTKONTOR - KR 49,-

Varorna skickas till ditt postkontor eller post i butik. Du får en kod på SMS så fort paketet har ankommit ditt postkontor. Om du har skrivit fel mobilnummer och inte får SMS från posten blir du belastad för porto vid en ny sändning. 

 

 

PAKET - HEM PÅ DÖRREN - KR 99,-

Varorna levereras hem till dig mellan kl. 17 - 21. Varorna levereras vid första ingångsdörr om du bor i ett lägenhetshus. Du blir kontaktad av Posten innan leverans. Fraktkostnad tillkommer i kassan. 

 

Hos oss får du gratis byte och retur av dina varor!

 

HUR RETURNERAR JAG EN VARA?

 Packa varorna noga, lägg i utfyllt returschema i paketet.  Kontakta kundservice på kundservice@houseoflamps.se  och ange vilken artikel du önskar att returnera samt ordernummer. En returetikett blir då skickad via e-post till dig.  Skriv ut returetikett och fäst denna synligt på paketet. Leverera in paketet till närmsta postkontor. Tänk på att returnera varan i samma skick som du fick den levererad. 

 

 

 

 

 

 

Outlösta paket

Kom ihåg att du måste hämta ditt paket innan 7 dagar. Efter detta skickas varorna i retur till oss. Om du ångrar ditt köp så måste du ändå hämta ut ditt paket och returnera det till oss med returetikett som blir skickad till dig via e-post vid efterfrågan. Vi byter eller krediterar dig för dina varor fortlöpande. 

Om ett paket som ej har blivit hämtat kommer i retur till oss, förbehåller vi rätten till att ta ut en avgift på 199,- plus de faktiska kostnaderna för frakt, retur samt hantering.