Vi ❤ By Rydéns

Småländsk entreprenörsanda sedan 1958.

Berättelsen om familjeföretaget By Rydéns började i natursköna Gnosjö 1958 och har många års erfarenhet inom lampor och belysning. Här hittar du ett stort urval lampor i den moderna och nordiska stilen.

Just nu har vi 20% rabatt på flera av våra favoriter, scrolla nedåt för att bli inspirerad och gör ett fynd idag!

Hayden taklampa

Hayden taklampa är en exemplarisk handgjord lampa där varje exemplar är unik, ingen lampa är den andra exakt lik. Den luftiga designen gör att lampan passar i både stora och små utrymmen då den släpper igenom ljus och inte skymmer sin omgivning. Hayden taklampa är besmyckad med 400 LED punkter och utstrålar ett varmt behagligt ljus. Vi rekommenderar att du kopplar taklampan till en dimmer så du kan styra ljusstyrkan efter behov. Hayden taklampa har en sladdlängd på 1,4 m där du fritt kan höja och sänka lampan som du vill.

Kommer i svart och guld och flera storlekar.

Läs mer här

Alla älskar gross

Gross taklampa

Den populära taklampan Gross har fått en större släkting! Gross Grande har en diamenter på 62 centimeter och är en fantastisk, exklusiv taklampa i glas bestående av skira glaskulor som formar en lampa. Glaskulorna är 32 stycken och består av både större och mindre glaskulor. Gross Grande kräver 8 ljuskällor med sockel G9. Denna taklampa skapar verkligen ett utropstecken i ditt hem!

Läs mer här

Stilrena svarta lampor

Nordiska favoriter

Svarta lampor passar bra i alla rum i hemmet och de har en stilren design som är enkel att kombinera med de flesta inredningsstilar. Förutom att vara praktisk, är en svart lampa även en snygg inredningsdetalj. En svart lampa kan ha många olika användningsområden och kan placeras i allt från sovrum och vardagsrum till kontor, hall och kök. 

Paragon bordslampa kommer i två storlekar och passar utmärkt i fönstret eller på sängbordet. Den svarta grafiska designen är både tidlös och trendig. 

Bazar vägglampa  är en karaktäristisk och fantastisk vägglampa som består av tre böjbara och ställbara armar.

Snygga golvlampor

Foggy golvlampa 

Foggy är en golvlampa med en höjd på 2 meter. På den stilrena lampfoten sitter fem armar med olika längd och med fem skärmar med varierande mått. Lampskärmarna har olika men fint sammasatta färger, något som ger ett stilfullt intryck.

Läs mer

Vega golvlampa

Golvlampa Vega är en massiv lampa på 160 centimeter som finns i äkta ek och äkta valnöt. De korslagda tre benen skapar en snygg twist på den annars stilrena lampan. På toppen av lampan ser vi en vacker skärm i vitt som förstärker enkelheten i denna vackra golvlampa. 

Läs mer

Lampor som blir blickfånget i rummet

Hermine taklampa

När Hermine taklampa är tänd får man en varm och inbjudande känsla, lite likt en brasa som sprider värme! Hermine är en taklampa som ger ditt hem karaktär med sitt vackra mönster. Sladdlängden är 120 centimeter men höj- och sänkbar för att passa just ditt hem.

Läs mer

Captain Mini

Golvlampan Captain mini är en riktig eyecatcher. Med sin effektfulla ljusbild och spännande karaktär får denna lampa ditt rum att bli unikt. Till lampan behöver du en ljuskälla med sockel E27. 

Läs mer

Planet taklampa 

Denna taklampa har plattor som tillsammans ser ut som att de som bildar ett solsystem; därav namnet Planet. Plattorna i metall har olika färg på fram- och baksida vilket ger ett effektfullt intryck. 

Läs mer

utvalda favoriter med 20% rabatt